lördag 24 januari 2009

Jag har fått en utmärkelse.

Snälla "Sussilull" har gett mig den här fina utmärkelsen som gjorde mig jätteglad då jag inte varit på topp under den senaste tiden och inspirationen varit som bortblåst. Den kom vid rätt tillfälle.





Detta är "kriterierna" för denna award:
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!

Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!


Det är jättesvårt att bara välja ut 8 st bloggar som jag besöker och tycker om, då jag gillar så många. Tack för all inspiration, idéer ni ger mig. Tack också till dem som får mig att må bra, ger uppmuntrande ord, får mig att skratta, ser till att jag kommer hem ordentligt på kvällar mm.

Jag tar också tillfället i akt och tackar alla mina andra vänner som inte pysslar också.
Vare sig ni pysslar eller ej så är jag jätteglad att ni finns i mitt liv. Ni betyder alla jättemycket.

Här är några bloggar jag valt ( utan inbördes ordning) :

Malin
Carina
Marita
Eva
Anki
Anna-Karin
Clara
Sussi
Michaela
Anna
Biggan
Katarina
Mariante


Det var ju så svårt att välja 8 så det blev några fler. Förutom de jag gett utmärkelsen till vill jag också ge den till alla de andra som jag tittar in hos eller tittar in hos mig.

söndag 18 januari 2009

Pysselsöndag

Jag har idag haft en jättetrevlig dag hemma hos Anki. Det var jättekul att komma hem till henne och pyssla och kolla på alla hennes saker. Tack. Tyvärr fick jag inte så mycket gjort. Det enda jag lyckades åstadkomma under alla timmar var detta alla hjärtans dags kort. Malin jag vet, jag skulle ritat ett till svart hjärta vid de svarta strecken men fick hjärnsläpp.


tisdag 13 januari 2009

Blog Candy hos Inkido

Jag gillar Inkidos stämplar jättemycket, framför allt deras textstämplar. Nu har de en massa nyheter på gång som de visar upp i sin blogg. Ta chansen och vinn 5 av de nya stämplarna, inte helt fel. Kolla in vetja.

tisdag 6 januari 2009

Födelsedagsstämpel

Då var det slut på ledigheten och dags att börja jobba igen. Julen har gått så snabb förbi och jag kan nästan inte fatta att den är slut. Idag tog jag bort julgardinerna i köket.

Jag har gjort ett kort idag och använt mig av trädstämpeln jag fick av Malin i födelsedagspresent i höstas. Ett underbart träd. Inspirationen till kortet fick jag av Carinas härliga vinter layouter som hon har lagt ut idag. Jag ville få en lite isig känsla på kortet . Jag embossade trädet med Silver Sparkle. Använde ett silverpapper och ett Maja Design papper, snöyra. På det silvriga pappret drog jag med sax för att få ett repigt utseende. Carina gav mig den idéen igår . På hennes layout, Naturens Magi, hade hon använt saxen på fotografiernas kanter, såå snyggt.


söndag 4 januari 2009

Gott Nytt Pyssel År..

Då har vi passerat nyår och jag har passerat 1000 besök på min blogg. Helt otroligt. Det trodde jag inte tro när jag startade att så många skulle titta in. Jag vill tacka alla som har besökt min blogg och ett extra tack till dem har lämnat ett meddelande. Tack så otroligt mycket för alla fina ord. Det har verkligen värmt. Många kramar till er alla.

På dagens kort har jag använt mig av Cuttlebug Dots som jag har lånat av Marita. Tack. Jag har tänkt att köpa den men det har inte blivit av. Jag köpte en Fiskars kantstans soluppgång på Papprika i höstas som jag nu använt. Den är så fin. Sen lite blommor, swirls, glitterlim, en blingsten, Glitterpapper till photo corners och här är restultatet, ett grattis kort. Om du förstorar bilden så syns glittret lite mer.