fredag 16 juli 2010

# 2 Julkranskort


x
x
Hoppas ni har det bra i värmen. Här kommer ett julkort jag gjort med blad punch, röd Pearl Maker och Inkidostämplar. Stjärnorna har jag clearembossat, på textstämplarna och granen har jag Chalk, Dark Brown o Olive Pastel. Det finns 2 stl på bladpunchen och jag har använt den stora. Hålet i kransen skar jag ut med Martha Stewarts Cirkle Cutter och satte dit overheadplast.
x
Det jag använt mig av finns att köpa hos AltheasMix.
x
Om du inte har bestämt vilket kort du vill göra utan vill ha en utmaning så kan du beställa det hemliga julkortsaketet som finns som erbjudande just nu. Läs mer här.x
x

torsdag 8 juli 2010

# 1 Julkortsutmaning

x
Jag tänkte anta AltheasMix och Mitas utmaning att göra ett julkort i veckan fram till lucia. Det kommer bli tävlingar, utlottningar och erbjudande i samband med julkorten.
x
Erbjudandet just nu är, Köp 2 valfria julstämplar och få ett block med 40 vintagebilder på köpet FRAKTFRITT. Gäller till söndag 11/7.
x
Den här bokmärket har jag gjort med distressfärger, Inkidostämplar och embossingpulver clear vit o hologram sparkle. Jag tänkte att det ska bli en julklapp tillsammans med en bok.
x

måndag 5 juli 2010

DT hos Altheasmix

xx
Ja, nu har jag blivit DT medlem hos Altheasmix vilket jag tycker är jätteroligt.
x
Jag kommer mest göra kort och kanske något altrat, tiden får utvisa vad det blir.
Jag hoppas också att jag ska kunna inspirera någon av er.
x
Inspirationen och lusten att göra kort börjar nu komma tillbaka. Den här helgen har jag tillbringat hos Mita i Sparreholm och det har varit såå trevligt. Hon hade kurs i lördags, årets varmaste dag, om inte så kändes det så. Förutom öppna fönster så hade vi en fläkt som gjorde det blev riktigt skönt att pyssla. Vi tog många vattenpausar. Jag satt med bredvid dem och gjorde egna blommor och men jag fick inte med dem hem. Jag gjorde det här kortet som nu finns i Altheas butik, tyvärr började jag med det idag så tiden var begränsad och det blev lite stressigt så jag hann inte riktigt klart innan jag åkte. Jag hann bara fota framsidan men bättre med ett foto än ingenting alls som det har varit senaste tiden.
x
Tyvärr ser ni inte insidan av kortet, där vek jag pappret så det blev en ficka att lägga t.ex. en texttag, pengar, eller ett presentkort.
x
x
Allt som använts finns att köpa hos Altheasmix. Jag har använt mig av:
Tim Holtz/Sizzix die On the Edge, Brackets.Trollsländepunch. Marguritepunchar i olika storlekar, 2 olika stl av Blad punchen. Inkidostämpel. Knapp. Pearlmaker gul. Vit Sakurapenna till den streckade kanten.
Vitt Margurite papper.
x