tisdag 4 november 2008

Jag har hittat en till favoritstämpel...

Jag har idag pysslat med Helena. Vi har haft en jättetrevlig dag. Jag har gjort klart flera halvfärdiga kort och så gjorde jag två julkort som jag lägger ut. Ett traditionellt med julkulor i grönt och rött och ett med limegrön bakgrund och en underbar julgran. Jag har också använt mig av punchinella som jag verkligen fastnat för. Julgranen finns med i ett clearstamp set från Artemio. Detta set har jag tittat på ett bra tag men köpte det idag på Papprika. Jag stämplade med 2 gröna färger, Evergreen och Green Tea, embossade med Hologram Sparkle men det glittriga syns tyvärr inte. Kortet kommer inte riktigt till sin rätt.


7 kommentarer:

katarina sa...

Hej på dig !
Tänk detta med scrapping är en helt ny värld för mig, era uttryck och ord för olika saker är som skön Grekiska i mina öron, ler*
Men känner mer igen grekiskan då jag efter alla år försöker lära mig den , hihi*
Vackra kort som alla de du har visat här :)
Vilken ljuvlig kunskap du har Katta :)
Jag njuter av dina kort :)

Kram
Katta

Tina sa...

Låter som en härlig dag... Fina kort du gjort.
Julkulorna är en av mina favoritstämplar. Kanske det är dags att börja med julkorten nu, så slipper jag man stressa fram de sista som vanligt)

Kram Tina

Eva sa...

Va glad jag blir när jag går in på din sida och ser alla fina kort du har gjort.Du har verkligen lyckats få kulorna att se aldeles bulliga ut. ;)

Kramar Eva

sussilull sa...

Läckert! Den där julkulan har ju jag med...den hade jag glömt bort. Nu längtar jag hem så jag kan stämpla lite med den! :-)

annannadesign sa...

Snyggt! Hur 17 har du lyckats få kulorna att se så "riktiga" ut?!?!

Kram1

anna sa...

Supersnyggt! :)

Michaela sa...

Superfina kort! Favoriten är den med julkulorna.. Kjam..