torsdag 24 september 2009

Mitt första DT uppdrag i septemberMed underbara papper från My Mind´s Eye, Ooh La La, har jag gjort mitt första DT utmaning. Det blev ett Tri shutter kort med en liten annorlunda rolig vikning.Jag har använt mig av en stämpeltext från Tim Holtz och Hjärtliga gratulationer från Scapa, Reprint. . Rosorna i orange och rosen knopparna kommer från Kort & Godt. De andra rosorna kommer tror jag kommer från Prima el Inkido.På blommorna har jag använt Stickles Diamond . Jag har också använt mig av Pearl Maker creme. Pearl Maker och Bosskut dies kommer komma in till Papprika. Papper och blommor kan du köpa redan nu.Detta kort är tillägnat till vår älskade Malin som har gått och fyllt jämt.

9 kommentarer:

Sussi sa...

Wow vilken läcker vikning. Och kortet är mycket fint "komponerat". Förstår om Malin vart glad :-)
Ha en bra helg.
kram

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Katarina:) Det var riktigt kul att träffa dig också hos Mita hoppas det blir flera gånger:) Å vad jag gillar detta kort, vikingen är så himla snygg har inte provat på själv!!Du har verkligen lyckats kanon bra tycker jag du ska vara mycket nöjd:) Å blir så GLAD så att du gillade min Jul strut jag blev själv nöjd med den till slut:) Önskar dig en riktig fin fredag och helg å ta hand om dig själv:) Kramis från lilla pyssel Inger:)

Anonym sa...

Nice! trevlig helg! kram Annika

Eva sa...

Snyggt kort! Den vikningen måste du lära mig! Du är superduktig.

Kram Eva

Tina sa...

Jättesnyggt! Men det är ju alla dina kort. Jag vill också kunna...

Kram

Lisbet sa...

Hej på dig.

Jisses jag var uttråkad och trillar runt på en massa nya bloggar. Tror jag inte varit hos dig förr och då kom jag på att du kanske vill vara med på min bloggrunda. Varje vecka fär jag frågor om jag vet vilket blogg en person har. Så det är bra om man lägger till sig så slipper de fråga. Du är så välkommen till:
http://minbloggrunda.blogspot.com/

Anonym sa...

Hej Katta! Vilket snyggt kort!!!
Annorlunda o roligt!
Idag är jag hemma med Alma,hon fick en migränattack igårkväll,så vi tar det lugnt idag....
Ha de bra! kram Fi

Jenny sa...

jösses vad snyggt, vikningen designen och färgerna. En riktig fullträff, detta får du visa mig när vi träffas nästa gång.

Anonym sa...

vad jag letade efter, tack