onsdag 30 september 2009

Korsett...

Jag har gjort en jätte läcker korsett i papper. Pappret är dubbelsidigt så insidan blir fin den med. Jag har satt på vit spets, vita halvpärlor och en rosa ros med en bit organsa band fram, öljetter och organsa band bak.

Baksidan är lika fin som framsidan.
Pappret är från Pinkpaislee som finns att köpa på Papprika.
Vill du göra en korsett kan du köpa en här.

torsdag 24 september 2009

Mitt första DT uppdrag i septemberMed underbara papper från My Mind´s Eye, Ooh La La, har jag gjort mitt första DT utmaning. Det blev ett Tri shutter kort med en liten annorlunda rolig vikning.Jag har använt mig av en stämpeltext från Tim Holtz och Hjärtliga gratulationer från Scapa, Reprint. . Rosorna i orange och rosen knopparna kommer från Kort & Godt. De andra rosorna kommer tror jag kommer från Prima el Inkido.På blommorna har jag använt Stickles Diamond . Jag har också använt mig av Pearl Maker creme. Pearl Maker och Bosskut dies kommer komma in till Papprika. Papper och blommor kan du köpa redan nu.Detta kort är tillägnat till vår älskade Malin som har gått och fyllt jämt.

måndag 7 september 2009

Att ha mycket saker...
Jag satt och kollade runt på en massa bloggar för några dagar sedan och hittade dessa bilder på en amerikansk blogg. Jag kommer tyvärr inte ihåg var jag hittade bilderna. Här kan man snacka om att ha många stämplar. Jag har en bra bit kvar. Jag tror nog jag också ska skaffa mig en liknande byrå att ha alla mina punchar i för de börjar bli rätt många.

fredag 4 september 2009

Trevlig helg


Swirldie från Bosskut. Fjärilsdie från Spellbinder utstansad i OH plast. Bakgrund embossad med hologram Sparkle. Pearl Maker Vit.

Jag har varit till Papprika och köpt flera nya helt nyinkomna underbara papper från PinkPaislee och My Mind's Eye. Det har också kommit in stämplar, Quickutz alftabet och dekorationer som jag bara måste ha. Där finns också kortet som jag visar er idag.
Jag har en textstämpel där det står:
Jag skulle vilja bli så rik att jag hade råd med min nuvarande levnadsstandard Henrik Tikkanen
och den passar så bra in på mig och säkert på många andra av er.

I morgon ska jag först gå på loppis här i Enskede och sen ska jag åka in till Sabbatsbergområdet där det byggts nya lägenheter och dit en kompis flyttat.

Trevlig helg önskar jag er alla.