söndag 29 mars 2009

Inte mitt favoritkort

Nu har en ytterligare en vecka tagit slut och nu är det blivit sommartid. Skönt när det blir lite ljusare på kvällarna. Jag har varit på en till tjejträff idag med mina gamla vänner. Inte i ålder utan år vi känt varandra. Jättetrevligt.

Igår var det scrapmara på Papprika och jag var med i tävlingen som jag inte brukar vara. I går skulle det göras ett kort i mörker, under Earth Hour. Jag tänker nog aldrig vara med i en tävling igen. När jag ska göra ngt på tid får jag hjärnsläpp, även denna gång. Det var inte heller lätt att hitta ngt på bortet och hittade jag ngt så såg jag inte vilken färg det hade. Det var rena turen att papprena funkade bra ihop men texten hamnade upp och ned, oH oH skulle vara Ho Ho och glitterlimmet kladdade. Det är inget kort jag är stolt över.
Önskar er alla en bra vecka.

6 kommentarer:

mita sa...

Tycker att kortet är jättecharmigt! I synnerhet "ohoh"... hahaha. Kan se hur du trevade efter material! Du ska känna dig nöjd med det du gör, allt blir ju inte lika bra. Men man får ta det det som "övning". Du vet "To-much-kort", hihihi.
Kram!

Storasyster sa...

JAg tycker du ska vara stolt över det kortet du har ju för tusan gjort det i mörkret :)
//Sol på dig

Hagagård sa...

Hej! Hittade din blogg kul.. Fina kort du gör!Tack för en häärlig lördag i storstan.. Hade lite värk i benen iggår.. Men mysigt var det
Tack än en gång för den braiga guidningen!!Kram:Helen

sussilull sa...

Hej tjejjen! Jag har en liten sak till dej i min blogg. Kram

Jenny sa...

Ja titta där står det oh oh som du berättade om, jag tycker du ska vara grymt nöjd som lyckades i mörkret. Gillar pappret bakom ugglan, vart kommer det ifrån?

Katarina sa...

Jenny: Jag har fått det randiga pappret och vet inte vart det är köpt. Ska försöka komma ihåg och fråga henne. kram