söndag 29 mars 2009

Inte mitt favoritkort

Nu har en ytterligare en vecka tagit slut och nu är det blivit sommartid. Skönt när det blir lite ljusare på kvällarna. Jag har varit på en till tjejträff idag med mina gamla vänner. Inte i ålder utan år vi känt varandra. Jättetrevligt.

Igår var det scrapmara på Papprika och jag var med i tävlingen som jag inte brukar vara. I går skulle det göras ett kort i mörker, under Earth Hour. Jag tänker nog aldrig vara med i en tävling igen. När jag ska göra ngt på tid får jag hjärnsläpp, även denna gång. Det var inte heller lätt att hitta ngt på bortet och hittade jag ngt så såg jag inte vilken färg det hade. Det var rena turen att papprena funkade bra ihop men texten hamnade upp och ned, oH oH skulle vara Ho Ho och glitterlimmet kladdade. Det är inget kort jag är stolt över.
Önskar er alla en bra vecka.

onsdag 25 mars 2009

Hem från tjejträff...


Jag har precis kommit hem från tjejträff i Viksjö där en av tjejerna bor. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Det blir alltid en massa skratt. Vi blev bjudna på god mat, kyckling i Jordnötssås och vin, jättesmarrigt. Det var så mysigt. Tack Anette för en underbar kväll. Tyvärr ses vi bara en gång i månaden och så nu får jag vänta en månad tills vi ses igen. Snyft.


Jag fick Inkidos nya papper av Malin. Hon bad mig mig göra ett kort till Papprika och här är resultatet. Jag använde mig också av Inkidos nya Grattis stämpel som jag gillar så mycket. Färgen jag använde är VersaColors Violet. I blommorna har jag använt 3D lack och glitter. Allt finns att köpa på Papprika. Klicka på kortet så syns de olika pappren mycket bättre.

onsdag 18 mars 2009

2 000 besökare...


Helt otroligt att jag har haft 2000 besök på min blogg *ler*. Tack alla ni som kikar in.
En underbar dag det har det varit också. Solen har visat sig hela dagen och jag hoppas att det är den första dagen av flera. Till helgen är det dax för LC mässa. För dig som inte ska åka dit för att pyssla så går det bra att komma dit och handla. Papprika är ett av flera företag som kommer att vara där.


Dagens kort går i grönt. Pappersblommorna har jag gjort själv. Jag hittade beskrivningen här och jag använde mig av cirkelstansar i två olika storlekar. Kortet finns nu på Papprika.

söndag 15 mars 2009

Söndag


I dag ska jag träffa en kompis jag inte träffat på ett bra tag. Vi har tänkt att vi ska ta en promenad. Får se om det blir på Djurgården. Det skulle varit trevligt med lite sol men jag får vara glad att det inte snöar. Dagens kort har dekorationer och papper som finns att köpa på Papprika. Klickar du på kortet så syns dekorationerna bättre.

onsdag 11 mars 2009

Vill ha...

Jag vill ha flera blad punchar och en massa annat men det är tomt i plånboken. Jag önskar jag hade mycket mycket pengar för det är ju bl a snart dax för Syfestival igen.

Det här kortet är också gjort med distresser. Få se det kommer kanske ett till om några dar...

söndag 8 mars 2009

Distressbakgrund


Har idag suttit och pysslat för att lägga ut ett kort på bloggen, det var ju länge sen. För ett tag sen läste jag ett inlägg om att skapa egen bakgrund på StampARTic blogg. Jag har gjort en bakgrund efter beskrivningen men med andra färger och stämplar. Jag har använd mig av Distress Ink shabby shutters och peeled paint. Swirlstämpeln är från Heindesign och fjärilen är från Kortstugan. Hjärtliga gratulations stämpeln är October Stamps. Eva gav mig ideén till bannern. Tyvärr blir färgåtergivningen fel.