måndag 22 mars 2010

Jag har inte slutat blogga..


Jag har inte gjort några uppdateringar på ett tag så jag är otroligt glad att ni fortfarande tittar in. Jag hade inte tänkt lägga ut det här kortet men i brist på andra så får ni se det i alla fall.

Jag ville göra en egen swirl och jag tycker att Primas swirlar är så fina så jag tog en av de swirlarna jag äger men inte använt och använde som mall. Jag la ett plast ovanpå som jag satte fast med lite tejp och började dutta ut Pearl Maker. När duttarna hade stelnat tog jag saxen och klippte ut den. Jag är rätt nöjd med resultatet och kommer testa fler ggr. Papper, spets, stämplar är från Inkido och köpta på Papprika.

Jag är såå glad att snön börjat försvinna, att solen skiner och att det blivit ljusare på eftermidagarna. Snart är det dags att ställa om klockan och det blir ännu ljusare.

Ha en bra vecka!


7 kommentarer:

Carina sa...

Fint! Smart med swirlarna Katarina;)
Kram Carina

Maria sa...

Men så snygg swirl du gjort.
Helt underbar.
Älskar textstämplar. Gillar innehållet på denna:)
Visst är det skönt att det regnar bort all grå och tråkig snö. Härligast är nog ändå, hur mysigt det än är med mysbelysning, att det är ljust på morgonen när man går upp. Löövley :))
Näe nu vill jag skapa den där påskiga korgen jag såg i woj:s blogg, ha det gött och, kramen Maria.

Anonym sa...

Halloj, har du inte MASSOR att lägga ut efter en långhelg av pysslande? Hoppas att ni hade trevligt / Annika

annannadesign sa...

Vad skönt med en uppdatering - och snyggt kort! Kram!

Johanna sa...

ja- jag gilla också dina swirlar med pearl-makern... vill lära mig...
nu är jag frisk igen, vi kanske ses nån gång på papprika...???
kram så länge
Johanna

Z sa...

Swirlen var jättefin! Jag såg den i butiken och blev inspirerad till att prova själv, men med små pärlor... Att göra själv med Pearl maker känns lite för svårt för mig än...

Anita sa...

Vad fina pärlor du får till med pearl maker. Mina blir det bara en topp på hur jag än gör så jag har faktiskt gett upp, jag får lov att köpa mina pärlor istället.
~Anita