onsdag 31 mars 2010

Tegelstenskort på pysselträffJag hade det jättetrevligt på träffen i lördags med Carina, Maricelle och Marita men fick även lära känna två nya jättetrevliga tjejer Tina och Marita. Tack för en trevlig dag. Här är det ena kortet av totalt två som blev gjorda så jag kan inte kalla mig snabbpysslare. Det höll på att bli endast ett då allt blev fel med det här då det bl.a tappades delar bort av kortet ( hade fastnat på en plastpåse) när den till slut hittades klistrade jag fast den uppochned på basen mm. Tur att Maricelle var med och styrde upp det hela och sa att jag kunde vända på textrutan så det gick o använda då jag bara satt och svor. Har använt underbart Websterpapper vilka är så tacksamma när man ska göra ett tegelstenskort, använde också Martha Stewartpunchen Arch Lattice.

8 kommentarer:

Carina sa...

wow vad fint!
tur att du hittade bitarna;)
Kram Carina

Mitt Pyssel Å Hem sa...

Kanonfint kort!
Glad Påsk.
Kram Carina A

mita sa...

Du fick ju ihop det till slut! Snyggt! Tack för lån av punchar, av den som reser lätt! :) /Annika

Anita sa...

Men åh, så läckert. Vilken tur att du fick ihop det tillslut :-)
Ha en skön påsk!
~Anita

Anonym sa...

Läckert kort!!!Hoppas du får en bra Påsk! Kram Fi

TinaStina sa...

Ja du, snabbpysslare är nog inte någon av oss ;) Men ditt kort blev sååå himla snyggt! Jag måste nog prova att göra ett stafflikort någon gång. Gillar också Websterpapprena massor :)

Tack för att du fixat tidningen! Ska bli jättekul att läsa reportaget och se bilderna förstås. Är Marita med när hon får sin Epic? Det hade ju varit roligt ;)

Massor av påskkramar!

Tussemaja sa...

Jag har nog inte smält det riktigt ännu att jag vann :) Vad gulligt att du fixat tidningar åt oss!
Kul att träffa nya trevliga människor. Snabbscrappare är inte så många... men det fanns ju en vid bordet :) Hoppas vi ses igen!

Johanna sa...

jag tror att det är inte för att "snabbpyssla" man träffas, eller hur???
fint kort.
kram
Johanna