måndag 2 november 2009

Väntar på Taxinge julmarknadVeckorna går och julen närmar sig med stormsteg. Tyvärr tycker jag att många företag börjar sin julskyltning alldeles för tidigt. Jag var för några veckor sedan på Plantagen och där fanns allt från jultomtar till granar. Ikea brukar också vara väldigt snabba om inte snabbast med sin skyltning. Alla hinner ju tröttna innan vi har kommit in i november.

En marknad som jag gillar och längtar till är Taxinges julmarknad. Den här utflykten brukar jag och tre andra tjejer göra varje år och det är alltid lika trevligt och den ger en härlig julkänsla. Det är en jättefin marknad som är värt ett besök bl.a för att det säljs riktigt hantverk och inte en massa tingeltangel.

Dagens kort är stämplat med Kortstugans Flicka med julblommor och textstämplarna är från Inkido. Flicka och gnistrande vinterhälsningar är stämplat med Reprints Gold Sparkle, textstämpeln i bakgrunden är stämplad med clear. Vita snöstjärnorna är ett set om fyra från CC Hobby den lite guldiga är en die från Bosskut. Underbara halvpärlor från Kort & Godt som jag köpt på Papprika. På återseende.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Adsl... Fint kort, du har inte skrivt klart texten...?

sussilull sa...

Så vackert! Stämpeln med flickan är så söt.
Taxinge ja....får se om jag tar mej dit i år. Har en kompis som brukar stå där varje år och sälja keramik. Hon säger att det blir mer och mer folk för varje år som går.
Ha en bra vecka!

Anonym sa...

Ytterligare ett snyggt kort från dig!!! Tror jag har den stämpeln också, hmm ska kanske hem och leta i lådorna var den finns.

Kram från Anki som inte orkar logga in.

Anonym sa...

Ett fint kort med fina färger.
Visst är det mysigt med julmarknader och hittar man en med fina hantverk så är det extra bonus.
Kram Iréne

Hagagård sa...

Hej Katarina!! Kul att höra infrån dig..Fina kort..Roligt med julmarknader.. Ha det bra kram:Helen

mia sa...

Hej Katarina jag är så dålig på att läsa allas bloggar men nu ligger jag hemma sjuk skulle plugga men hehe bloggar är ju så mycket roligare... Du är så himla duktig...
massa kramar Mia