söndag 29 november 2009

Ultimate Pro demo

Jag har idag demat Ultimate Pro från Crafters Companion. En otroligt rolig låda med många användningsområden. Jag tycker den bara blir roligare ju mer vikningar jag lär mig. Med den kan man bl.a göra sina egna boxar i olika former och storlekar, kuvert, knyta rosetter, torrembossa (prägla), skära papper mm.

Den finns att köpa på Papprika för 499kr och då innehåller den också en DVD.
Trevlig första advent!

4 kommentarer:

Scrap by Heart sa...

Jag skulle gärna vara med när du demar dessa. Är du kopplad till Papprika? När och var är din nästa demo? Tack för dina söta kommentarer på min blogg! Kram Tina

Katarina sa...

Hej Tina.

Jag har ingen demostration inbokad utan brukar visa den om intresse finns. Just nu är Ultimate Pro lådan som jag demar med inte på Papprika men nästa vecka är den nog tillbaka.

Jag visar den så gärna för dig. Jag har tänkt att åka dit på onsdag kväll den 9 dec mellan 18-22 om jag inte får förhinder, kan du då? Annars kan jag vara där ngn annan tid som passar dig.

Jag är med i Designteamet på Papprika så jag brukar vara där då och då.

Kram Katarina

Scrap by Heart sa...

Hej Katarina,

Jag kommer gärna på en demo hos Papprika - har ändå tänkt att besöka den butiken. Som det ser ut ska onsdag inte vara något problem. Du kan nå mig på: scrapbyheart@telia.com.

Tack på förhand!

Kram Tina

Jeanette sa...

önskar dig en trevlig 2-dra advent i morgon
kramis