onsdag 13 januari 2010

Jag vill tipsa om Fiskars Stamp Press

Här i bloggen duggar nya kort inte tätt så i stället tänkte jag visa vilket inköp jag är mest nöjd med 2009 och som jag inte kan leva utan när jag stämplar.

Den heter Stamp Press och kommer från Fiskars.Det är en en platta i plast som jag sätter mina omonterade stämplar på. Rutmönstret i mitten (7,5 x 12,5 cm) hjälper mig att sätta stämpeln rakt, super för textstämplar. Jag placerar stämpeln på plasten, lägger på stämpelfärg och placera den på "fötterna " över platsen där jag vill stämpla. Jag måttar in, trycker och släpper, det blir snyggt & är enkelt.

När jag använder acrylblock är risken mycket större att jag trycker för hårt så ytterkanten kommer med eller att det blir ojämt med stämpelfärg. Den kostar i och för sig mer en ett acrylblock men vem har ett acrylblock hemma? Räknar jag ihop alla jag har så blir det mycket dyrare med acrylblocken men också mycket tyngre att ta med när jag pysslar ngn annan stans än hemma. När jag i somras var o hälsade på några dagar hos min vän Marita så köpte jag den i hennes butik Altheasmix. Finns nu att köpa på Papprika se här.

Vad har du gjort för bra köp?

2 kommentarer:

Eva sa...

var är ditt inlägg om de etsade glasen som ligger på min blogg???

Anonym sa...

Jag glömde betala för lunchen!!!
:-(
Jag bjuder tillbaka nästa gång.

/den andra Katariina